Nieuws

Rene in de GP serie!/ 22-01-2013

http://www.fim-live.com/en/media/news/news-detail/article/1358957188-the-flying-dutchman-joins-the-party/ .

Steingaden afgelast, Elite Serie gaat door ./ 04-01-2013

Voor komend weekend stonden er meerdere wedstrijden gepland. De wedstrijd in Steingaden (D) is echter helaas door het aanhoudende "warme" weer afgelast.

In zweden staan de eerste 2 wedstrijden voor de Elite Serien gepland, waarbij René uitkomt voor het team van OMK Rundbana Ornskoldsvik. Doordat het in zweden ook even iets minder koud is geweest was er nog enige twijfel maar het is inmiddels toch weer voldoende koud geworden om de wedstrijden te houden.

Santa cup en Norrkoping ./ 30-12-2012

De eerste 3 wedstrijden van dit seizoen zijn inmiddels verreden. De eesrste Santa cup wedstrijd in Ornskoldsvik ging redelijk (7e plek) maar René had het gevoel dat er veel meer in zat. In de tweede Santa cup wedstrijd kwam dit er ook uit en René stond na de 20 heats op een 3e plek rechtstreeks in de A-finale. In deze finale kon René zich na een matige start niet tussen de 3 kemphanen voor zich mengen zodat de wedstrijd werd besloten op een 4e plek. Al met al een goed resultaat.

De volgende dag was er nog een internationale wedstrijd in Norrkoping. René begon deze wedstrijd sterk en stond na 3 heats al op 8 punten. De 2 laatste heats gingen wat minder wat later bleek mede door een klein technisch mankement. Het totaal van 11 punten leverde toch weer een mooie 5e plek op.

Totaalresultaat o.a. ook te zien op: www.ijsspeedway-assen.nl

Training Ornskoldsvik./ 24-12-2012

Vorige week is er volop getraind op de baan van OMK Rundbana in Ornskoldsvik. Dit is ook de club waar René voor rijd in de zweedse liga. René en Appie waren te gast bij Stefan Svensson die zo'n 30 kilometer bij de baan vandaan woont. De omstandigheden waren goed, al moest er wel regelmatig sneeuw geruimd worden maar dat hoort er tenslotte ook bij. De nieuwe motorfiets van René werkte na wat kleine aanpassingen helemaal naar wens. De eerste wedstrijd staat gepland op 27 december, ook op de baan van Ornskoldsvik. Dit is de eerste van twee wedstrijden van de Santa cup. De tweede is op 28 december in Gavle. Na de Santa cup is er nog een internationale wedstrijd in Norrkoping waar René ook mee zal doen.

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur./ 01-11-2012

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, er wordt nog druk gewerkt aan de voorbereidingen, binnenkort meer info....

.

Nieuws archief ...